Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση

Το σχολικό έτος οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Τελευταία βδομάδα σε όλα τα σχολεία της χώρας μας πραγματοποιούνται εκδηλώσεις αποχαιρετισμού δασκάλων και συμμαθητών και γεννιούνται ζωηρά όνειρα για ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές. Η συγκίνηση σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι διάχυτη, όταν μαθητές ΣΤ' αποχαιρετούν τη βαθμίδα που... υπηρέτησαν έξι χρόνια και ξεκινούν για κάτι διαφορετικό. 

Η τάξη μας, το τελευταίο τρίμηνο, πραγματεύτηκε μέσα από ένα όμορφο σχέδιο δράσης το αριστούργημα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ: "Ο Μικρός Πρίγκιπας" και προχώρησε σε διασκευή του για παράσταση κουκλοθέατρου. Αναλυτικά για το σχέδιο δράσης αυτό θα σας πούμε μεθαύριο, Πέμπτη, στο προαύλιο του παραρτήματος του σχολείου μας, εκεί κατά τις 20.00. Το ουσιώδες από αυτή τη δράση μας είναι η πρόθεσή μας να στηρίξουμε το Παιδικό Χωριό SOS Ηρακλείου. Για τον λόγο αυτό φτιάξαμε με αγάπη διάφορα μικροαντικείμενα τα οποία θα διατεθούν εκείνο το βράδυ έναντι μικρού ποσού, έχοντας πάντα στο μυαλό ότι: "Μόνο με την καρδιά μπορεί να δει κανείς καθαρά. Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν.".



Στον ίδιο χώρο θα μας αποχαιρετίσουν με θεατρικό, χορό και τραγούδια και τα άλλα δυο τμήματα της ΣΤ'. Έτσι, από κοινού, θα ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια στην επίτευξη των στόχων μας. 


Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση
η δασκάλα του ΣΤ2
Μαριλία Κωστάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας γράφω γρήγορα ότι ξαναγύρισε!!!

Καλημέρα, παιδιά! Αυτό το παιδί με τα ξανθά μαλλιά, που γελάει, που κάνει ένα σωρό ερωτήσεις και δεν ακούει ποτέ τις δικές σας, που ταξιδ...