Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Καλό καλοκαίρι!


Πράγματι ήρθε η ώρα ο Μικρός Πρίγκιπας να ξεκουραστεί και να γυρίσει και πάλι στον πλανήτη του, τον Β612. Πριν φύγει, μου είπε να σας μεταφέρω το εξής: 

Είναι πανευτυχής που σας γνώρισε! Νομίζει πως τον εξημερώσατε και πλέον έχει πολλούς φίλους στη Γη να του μάθουν κάτι. Από εσάς έμαθε τι σημαίνει συνεργασία, διάθεση για δημιουργία και πείσμα. Πείσμα για να παρουσιαστεί μια όμορφη δουλειά μιας συνεπούς και αξιόλογης πορείας τριμήνου, παρά τις αντίξοες συνθήκες (παιδάκια, φασαρία, τυροπιτάκια, φωτογραφίσεις... αχ!). Εύχεται η διάθεση για συνεργασία, δημιουργία και το πείσμα αυτό να σας συνοδεύει πάντα στη ζωή σας. Και, επιμένει, να θυμάστε: 

Είναι ο καιρός που ξόδεψες για το τριαντάφυλλό σου που το κάνει σημαντικό. 
Η έρημος είναι γλυκιά γιατί κάπου μέσα της κρύβει ένα πηγάδι. 
Μπορεί να δει κανείς καθαρά μονάχα με την καρδιά. Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν. 

Τέλος, σας ευχαριστεί πολύ για τη συνεισφορά σας στη στήριξη του Παιδικού Χωριού SOS Ηρακλείου. Από τις δημιουργίες σας για το παζάρι που πραγματοποιήθηκε συγκεντρώθηκαν 180 ευρώ και κατατέθηκαν στην τράπεζα Πειραιώς, χθες. Εκεί μάλιστα, όταν πήγαμε παρέα με τον Πρίγκιπα για την κατάθεση, συναντήσαμε μία κυρία η οποία, μολονότι δουλεύει στην τράπεζα και διαρκώς ασχολείται με αριθμούς μετρώντας και ξαναμετρώντας αστέρια τα οποία κλειδώνουν οι άνθρωποι σε συρτάρια, εκείνη ξέρει και μπορεί να βλέπει την ουσία των πραγμάτων γιατί βλέπει με την καρδιά της. Μας συγκίνησε και τους δυο. Την ευχαριστούμε άλλη μια φορά από καρδιάς και οι δυο. 

Καλό καλοκαίρι. Βουτιές τώρα.


4 σχόλια:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΥΡΗ είπε...

Όλοι οι άνθρωποι κρινόμαστε για τις επιλογές και τις πράξεις μας! Πολλά πράγματα από αυτά που μας συμβαίνουν είναι τυχαία... όπως τυχαίο ήταν και το ότι αυτή τη χρονιά είσαστε η δασκάλα των παιδιών μας! Αν όμως μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να επιλέξω... πάλι εσάς θα διάλεγα και αυτό δεν είναι τυχαίο!!! Ευχαριστούμε για όλα! :)

Μαριλία είπε...

Κυρία Γιαννούρη, ευχαριστώ θερμά, άλλη μια φορά, για την υποστήριξη και τη συνεργασία! Ευχαριστώ από καρδιάς για όλη τη χρονιά! Όμως δεν πιστεύω στην τύχη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Φέτος έγιναν έτσι τα πράγματα για να κερδίσω εγώ το χρώμα του σιταριού. :)

Καλό καλοκαίρι!

Ανώνυμος είπε...

Ισι: Κυρία Μαριλία, εσείς φέτος ήσασταν η αιτία για να περάσουμε την φετινή χρονιά υπέροχα και να μάθουμε πολλά πράγματα, όπως η συνεργασία και επίσης που μας συστήσατε τον Μικρό Πρίγκιπα, μας μάθατε πώς να φτιάχνουμε παρουσιάσεις στον υπολκγιστή και επίσης το παπιέ μασέ. Ευχαριστούμε για όλα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ÷• ;-)

Μαριλία είπε...

Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Καλή πρόοδο!!!

Σας γράφω γρήγορα ότι ξαναγύρισε!!!

Καλημέρα, παιδιά! Αυτό το παιδί με τα ξανθά μαλλιά, που γελάει, που κάνει ένα σωρό ερωτήσεις και δεν ακούει ποτέ τις δικές σας, που ταξιδ...