Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Anarchess

Θα ήθελα να σας συστήσω τον Δημήτρη Γραμμένο, έναν τρελά/ό δημιουργικό άνθρωπο που αγαπώ και εκτιμώ ιδιαίτερα, όχι μόνο γιατί είναι ένας εξαιρετικά θετικός άνθρωπος κι έχει ενέργεια που τη νιώθεις να σε παρακινεί να δημιουργήσεις, αλλά και επειδή δε σταματά να σκέφτεται και να "πειράζει" τον κόσμο όπως τον ξέρουμε και, ενίοτε, τον βαριόμαστε. Είναι ωραίο να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος που να οραματίζεται και να δρα δημιουργικά! 



Αυτό το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Γραμμένος θα βρίσκεται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας για να μας μάθει να παίζουμε Αναρχία στο Σκάκι! 


Κάτοχοι και παίκτες ANARCHESS, αλλά και όποιος άλλος έχει την περιέργεια να το δει από κοντά και να παίξει, θα βρισκόμαστε στις 23 Φεβρουαρίου 2019, 18.00 – 21.00, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το ANARCHESS είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής για 2 παίκτες, 7+ ετών. Χρειάζονται μόνο 5-10 λεπτά για να μάθεις κανείς να παίζει. Μια παρτίδα διαρκεί 30-60 λεπτά.

Η διάθεση της Deluxe έκδοσης θα γίνεται πλέον απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Wooden Penguin από εδώ:
https://woodenpenguin.gr/shop/epitrapezia-paixnidia/anarchess/

Βίντεο με τους κανόνες: https://youtu.be/YdW0Ep5_gRU

Κανόνες: https://goo.gl/Yi5uZA

Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/anarchess.board.game

Σελίδα BoardGameGeek:https://boardgamegeek.com/boardgame/262401/anarchess


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας γράφω γρήγορα ότι ξαναγύρισε!!!

Καλημέρα, παιδιά! Αυτό το παιδί με τα ξανθά μαλλιά, που γελάει, που κάνει ένα σωρό ερωτήσεις και δεν ακούει ποτέ τις δικές σας, που ταξιδ...